Personazhet tona

Kush jemi

Ne jemi një grup animatorësh që punojmë me fantazi për realizimin sa me bukur të festave për fëmijë.

Festa për ditëlindje, për inagurime dhe ngjarje të veçanta, si festat e fundvitit, festa e hallowen, karnavalet, etj.

Ne organizojmë festa për fëmijë në evente të ndryshme, institucione dhe qendra tregtare.

Në festat që organizojmë, animatorët vishen si personazhet e preferuar të fëmijëve.

Në galerinë tonë është një numër i madh personazhesh si: Borebardha, Hirushja, Bella, Aurora, Zana e Kaltër, Minnie Mouse, Zorro, Kapiten Gremci, Kapiten Xhek Sparrou, Princi i Kaltër,  Ninxha, Kllouni, Kësulkuqja, Winxet (Bloom, Flora, Musa) si dhe per femijet me te rritur personazhet e "High School Musical" .

Festat që organizojmë

Festa e vogël

Kjo pakete me nje personazh  eshte e pershtatshme per 10-25 femije.
Festa zgjat perafersisht 1 ore.
Kjo paketë kushton 7.000 lekë (të reja).

Festa Bazë e cila përfshin:

Oferte e perfshire ne cmim eshte dhe nje zbukurim modest i mjedisit me shirit "Gezuar ditelindjen" si dhe tollombace.
 
Kjo pakete me 2 personazhe eshte e pershtatshme per  25-45 femije.
Festa zgjat perafersisht 1orë e 30 minuta.  
Kjo paketë kushton 15.000 lekë (të reja)

Festa per femije 10-12 vjec

· Per kete grupmoshe organizohet festat  me teme muziken si:
· High School Musical
· Pop Stars
· Ne sjellim muzikën me paisje profesionale dhe animatoret organizojne lojera me baze muziken.

4 Party organizon dhe festa me temë për të rritur

Festa me maska parruke dhe kostume të epokave të ndryshme, Festa hawaiiane, Festa Playboy, Festa vitet 60-70, Festa Halloween dhe shumë të tjera sipas fantazisë tuaj.